AGENDA D'ART

Xerrades d'art i temes culturals
 
 
FESTA MAJOR SANT MARTIRIÀ 2023 

Mini concert de Theremin "SIMFONIA PER A LEPIDÒPTERS", a càrrec de Quim Bertran i vídeos d'Anna Bahí que acompanyen la proposta.

Entrada gratuïta
Dissabte 21 octubre 2023 a les 12h a Blau d'Art Banyoles 
 
CONFERÈNCIA LLUM COLOR ARQUITECTURA AL TEMPLE DE LA SAGRADA FAMÍLIA 
amb Pilar Aldana-Méndez

 

Conferència 

LLUM COLOR ARQUITECTURA AL TEMPLE DE LA SAGRADA FAMÍLIA

IYOG2022 International Year of Glass 2022

 

El proper 27 de maig del 2022 el Centre Artístic BLAU D’ART de Banyoles, dirigit per l'Artista Fotògrafa Anna Bahi ens convida a la Conferència Llum, Color i Arquitectura al Temple de la Sagrada Família. A la conferència presentaré la meva investigació sobre la Llum a l'arquitectura de Gaudí i una selecció de les fotografies fetes durant un llarg període de temps per il·lustrar els canvis de llum a cada època de l'any i hores del dia.

He titulat les meves fotografies 'CONVERSACIONS' entre la llum i l'arquitectura. La llum presenta l'arquitectura i l'arquitectura ens presenta llum. Estem davant de l'obra magna del mestre arquitecte Antoni Gaudí i la intervenció de l'artista Joan Vila-Grau en la creació de les vidrieres del Temple.

BLAU D’ART
Passeig de la Generalitat 19-21  -  Banyoles   (Girona)
Confirmar Assistència al telèfon 676157800 o al mail info@blaudart.com
Entrada Gratuïta / Caixa Inversa Aportació Voluntària 

Conferencia 

LUZ COLOR ARQUITECTURA EN EL TEMPLO DE LA SAGRADA FAMILIA

IYOG2022 International Year of Glass 2022


El próximo 27 de Mayo del 2022  el Centro Artístico BLAU D’ART de Banyoles, dirigido por la Artista Fotógrafa Anna Bahi nos invita a la Conferencia Luz, Color y Arquitectura en el Templo de la Sagrada Familia.  En la conferencia presentaré mi investigación sobre la Luz en la arquitectura de Gaudí y una selección de las fotografías tomadas durante un largo periodo de tiempo para ilustrar los cambios de luz en cada época del año y horas del día.  

He titulado a mis fotografías ‘CONVERSACIONES’ entre la luz y la arquitectura.  La luz nos presenta la arquitectura y la arquitectura nos presenta la luz.  Estamos ante la obra magna del maestro arquitecto Antoni Gaudí y la intervención del artista Joan Vila-Grau en la creación de las Vidrieras del Templo.

BLAU D’ART
Passeig de la Generalitat 19-21  -  Banyoles   (Gerona)
Confirmar Asistencia al teléfono 676157800 o al mail info@blaudart.com
Entrada Gratuita / Caja Inversa Aportación Voluntaria
 
 
 
 
 
Concert pre-Nadal 2021 
Dissabte 18 de desembre 
 
El compositor i pianista Paco Viciana ens va oferir un concert pre-natalíci "La llum dins l'aigua" per a piano, acompanyat amb poemes de J.N.Santaeulàlia a Blau d'Art Banyoles.
Un concert íntim per un públic entregat, on Blau d'Art va ser l'escenari  d'aquest concert-recital.
 

 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Festa Major de Banyoles 2021
Diumenge 24 d'octubre
 
Presentació del llibre i projecte fotogràfic "KOAN: retrat i proporció àuria" amb la presència dels autors, el fotògraf Carles Avilés i la periodista Elsa Cano a Blau d'Art Banyoles. Presenta Jordi Rull autor del pròleg. Edicions Anton Maria Rigau.
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dissabte 24 d'octubre 2020 

Per les Festes de Sant Martirià, BLAU D'ART Banyoles va oferir una ulterior presentació amb els últims exemplars d'aquest llibre d'autor, on Tino Soriano recull un centenar de fotografies del paisatge, el color i la llum de l'estany acompanyades dels poemes breus (haikus i tankas) de l'escriptor banyolí J.N Santaeulàlia. La part musica, que acompanya la selecció d'imatges que es poden veure en el vídeo oficial de Banyolespeculum, ha estat composta pel músic i compositor Paco Viciana. 
 
L'acte es va obrir amb un mini concert del pianista Paco Viciana.
 
Adjuntem vídeo-resum de la presentació.